1

Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

ΠΟΣΕΗ: 15-17 Οκτωβρίου η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Η Τεχνοεκδοτική / TPress ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της να στηρίξουν τη διοργάνωση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).

ΠΟΣΕΗ: 15-17 Οκτωβρίου η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

 

MEC: Επανεκκίνηση με ασφάλεια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο έλεγχος εφαρμογής και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC, κατά τη διάρκεια της "74ης Έκθεσης Σύγχρονες Δημιουργίες".

Μετά από μεγάλο διάστημα αναστολής λειτουργίας των εμπορικών εκθέσεων, το MEC άνοιξε εκ νέου της πύλες του φιλοξενώντας την "74η Έκθεση Σύγχρονες Δημιουργίες" από τις 8-10 Οκτωβρίου 2021. Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της ανωτέρω έκθεσης, κλιμάκιο της Εθνικής Αρχικής Διαφάνειας, επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο για έλεγχο της τήρησης των υγειονομικών μέτρων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έχουν εφαρμοσθεί και τηρηθεί στο ακέραιο όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας από το MEC, τη διοργανώτρια εταιρεία " ΑΩ - ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" αλλά και από το σύνολο των συμμετεχόντων.

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC, με προτεραιότητα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και την ασφάλεια των συμμετεχόντων (προσωπικό, διοργανωτές, συνεργάτες, εκθέτες, επισκέπτες) στις εκθέσεις – εκδηλώσεις που φιλοξενεί, έχει διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για τη διεξαγωγή τους, με ΕΠΙΤΥΧΙΑ & απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

 

4η διεθνής έκθεση elec.tec / Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός - Συστήματα Ασφαλείας

Η 4η διεθνής έκθεση «elec.tec / Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός - Συστήματα Ασφαλείας» η πιο λαμπερή διοργάνωση του κλάδου, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

4η διεθνής elec.tec 11 - 13 Φεβρουαρίου 2022

 

 

­Η κορυφαία διοργάνωση του κλάδου επιστρέφει με απόλυτη ασφάλεια και covid-free!

 

Η πολυαναμενόμενη επανέναρξη των εμπορικών εκθέσεων είναι πλέον γεγονός, με την Τεχνοεκδοτική / T-Press να ξεκινά με την elec.tecτο 2022!

Η αισιοδοξία επανέρχεται, καθώς οι φυσικές εμπορικές εκθέσεις επαναλειτουργούν επισήμως από την 1η Σεπτεμβρίου, με τον κλάδο να είναι έτοιμος να δημιουργήσει καινούρια εκθεσιακή ...ιστορία στη μετά covid εποχή.

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press ξεκινά τις covid-free διοργανώσεις της με τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας. Η 4η διεθνής elec.tec,θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Ειδικά σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία η elec.tec προετοιμάζεται ώστε να στηρίξει, να ενημερώσει και να σταθεί αρωγός για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι καλούνται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Η ανταπόκριση επιχειρήσεων, φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για συμμετοχή στην κορυφαία έκθεση του κλάδου η οποία είναι αμείωτη και συνεχώς αυξανόμενη, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι η επόμενη διοργάνωση θα είναι ακόμη πιο δυναμική, αναβαθμισμένη και πληρέστερη από ποτέ.

elec.tecForum

Οι τεχνολογίες αιχμής, η καινοτομία και η έρευνα θα έχουν την τιμητική τους στο παράλληλο τριήμερο elec.tec Forum, καθώς ένα ευρύ πρόγραμμα από ημερίδες, σεμινάρια και workshops θα συνθέσουν το συνεδριακό κομμάτι της έκθεσης. Οι πρωταγωνιστές του κλάδου από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, από τους οργανωτικούς φορείς, την Πολιτεία και την εκπαιδευτική κοινότητα, θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν τα πιο επίκαιρα θέματα, να παρουσιάσουν τα πιο καινοτόμα έργα, να μοιραστούν καλές πρακτικές και να βρουν κοινό τόπο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχει να αντιμετωπίσει ο κλάδος.

Στην elec.tec εκθέτουν προϊόντα ή υπηρεσίες τους ΜΟΝΟ κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς:

 • Ηλεκτρολογικού, Τηλεπικοινωνιακού Υλικού.
 • Ειδών Φωτισμού.
 • Συστημάτων Αυτοματισμού, Ασφαλείας και Ελέγχου.
 • Λογισμικού και Εργαλείων.

Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν:

 • Επιχειρήσεις Παραγωγής, Διαχείρισης και Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η έκθεση elec.tec προσελκύει:

 • Εμπόρους Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού.
 • Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες και Εργολήπτες.
 • Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας.
 • Στελέχη της Βιομηχανίας.
 • Εμπόρους και Εισαγωγείς Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων.
 • Ξενοδόχους.
 • Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μελετητές.
 • Σχεδιαστές Φωτισμού και Διακοσμητές.
 • Στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών.
 • Στελέχη των Κατασκευαστικών Εταιρειών και των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 • Επιμελητήρια.
 • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
 • Ξένες Αντιπροσωπείες και Πρεσβείες.

 

 

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί και πάλι στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες εκθετών, συνέδρων και επισκεπτών, πραγματοποιώντας όλες τις διοργανώσεις της με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και δημιουργώντας covid-free συνθήκες για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

 

 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter